Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyemiz Bilim Ödülü Almaya Hak Kazandı.

Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi  A. Bahadır DARI Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği  (UAESEB) tarafından bilim ödülüne layık görüldü.

Yaklaşık 10 yıldır Eğitim ve Sosyal Bilimler alanlarında çalışan, üreten ve bilime değer katan bilim insanlarının çalışmalarını değerlendirmek amacıyla çalışmalar yürütmekte olan Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği  (UAESEB) tarafından 2022 Yılı’nın “Büyük Zafer’in 100. Yılı olması münasebetiyle  UAESEB yönetim kurulu kararı uyarınca "Bilim Ödülleri" verilmiştir. Yalova Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi A. Bahadır DARI  UAESEB  Bilim Alanı Akademik Ödül Değerlendirme Komisyonu tarafından Türk Bilim Dünyasına katkıları sebebiyle İletişim Çalışmaları alanında "Dumlupınar Bilim Ödülünü" almaya hak kazandı.