Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Gzt.com dergileri sorumlu Şefi Talip Kul Yeni Medya ve İletişim Öğrencileriyle buluşacak

16.11.2022 13:00 İnsan ve Toplum Bilinleri Fakültesi Etkinlik

Gzt.com dergileri sorumlu Şefi Talip Kul, Yeni Medya bölümü ikinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.  Kul, sektöre dair tecrübelerini, mesleki bağlamda neler yapılması gerektiği üzerine bilgilerini yeni medya öğrencileri ile paylaşacak.

Etknliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Talip KUL kimdir?
Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun. TGRT Haber, Türkiye Gazetesi, İHA, Akşam gazetesi, Star gazetesi, 360 TV gibi birçok kurumda sosyal medya ve içerik editörlüğü yaptı. 3 yıldır bünyesinde yer aldığı GZT’de başlangıçta içerik editörü ve gece sorumlusu olarak çalıştı. Mart 2022 itibarıyla Nihayet, Cins, Genç Motto, Z Raporu, Post Öykü gibi dergilerin sorumlu şefi olarak görevine devam ediyor.