Öğrencimiz Özge Polat İstanbul Marketing Summit’e Katıldı

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Özge Polat, pazarlama ve iletişim dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan İstanbul Marketing Summit’e katıldı.

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü, 10-13 Aralık tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşen İstanbul Marketing Summit etkinliğine üniversitemiz öğrencileri ile katılım gösterdi. Çeşitli fakültelerden öğrencilerin katıldığı İstanbul Marketing Summit’e Yeni Medya ve İletişim bölümünü temsilen 3. Sınıf öğrencilerinden Özge Polat katıldı.

Sektör profesyonellerinin bir araya geldiği etkinlikler ve özel atölye çalışmalarının büyük ilgi gördüğü İstanbul Marketing Summit’te çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacı sahne aldı. Yalova Üniversitesi mezunlarından Walther Kranz Kurucu Ortağı Bilal Boğa da “Better PR” konulu sunumu ile katılımcılarla buluştu.